woman speaking in a voice amplifier

Platform

CX Tracker

Dă-le clienților tăi o șansă de a se face auziți  

Clienții care se identifică cu brand-ul tău îți oferă feedback. Oferă-le șansa de a-și spune părerea și folosește părerea lor directă pentru a-ți reinventa brandul. Cu Postis, trimiți automat formulare de rating, feedback și NPS, astfel încât să înveți din fiecare livrare.

Feedback încorporat în algoritmii de selecție a livrării

Odată cu selecția celei mai bune opțiune de livrare, algoritmii noștri iau în considerare și feedback-ul clienților cu profiluri similare din ultima săptămână. În acest fel, mergi dincolo de costuri sau performanță: pariezi pe detalii calitative pe care numai clienții tăi le pot observa.

a finger pressing a key on a laptop's keyboard

De la trend, spre o voce unică

Folosești rapoarte și tablouri de bord pentru a înțelege percepția generală a clienților tăi și a le ușura navigarea și interacțiunea cu brandul. Apoi, merg cu un pas mai aproape: revizuiești citate și perspective punctuale, astfel încât să poți crea experiențe de cumpărare care fac diferența.

top view of a person typing on a laptop's keyboard

Integrează Postis CX Tracker cu platforma ta BI

Datele analitice pot fi grupate în rapoarte gata făcute sau exportate în rapoarte personalizate. Analiza ratei de satisfacție poate fi extinsă la factori care trec dincolo de procesele logistice: urmărești îndeaproape campanii de vânzări, activitățile de marketing, schimbări operaționale sau de echipă.

abstract illustration with data and electronical circuits