Platformă

Turn de control

Urmărești toate procesele last-mile dintr-un singur loc

Platforma Postis integrează toate canalele tale de vânzare cu ecosistemul last mile, indiferent dacă operezi cu flotă proprie sau colaborezi cu terțe părți. Obții transparență și predictibilitate de-a lungul întregului flux de distribuție și livrare, prin date logistice integrate. Totul în timp real.   

O perspectivă 360°

Rămâi mereu în control cu o perspectivă de ansamblu asupra livrărilor tale, indiferent de complexitatea proceselor sau numărul soluțiilor de transport folosite. Ai informații actualizate în doar câteva secunde, la fiecare modificare de stare, iar neregulile din SLA sunt semnalate și notificate, astfel încât să poți reacționa rapid.

top view of stored shipping containers

Iei decizii de business informate

Folosește sisteme de analiză și dashboard-uri BI pentru a supraveghea și compara calitatea livrărilor și performanța operatorilor de transport. Aplică filtre specifice și exportă-ți datele sub formă unor rapoarte personalizate. Îmbunătățește constant alocarea resurselor, în drum spre îndeplinirea obiectivelor. 

abstract illustration with numbers and data

Mereu aproape de clienți

Asculți și iei mereu în calcul părerea clienților tăi. Strângi păreri prin formulare de rating și feedback integrate. Vezi aceste păreri reflectate în scorul tău NPS. Poți oricând să compari performanțele în timp, astfel încât poți înțelege ce se ascunde în spatele fiecărui trend sau schimbare de performanță. 

hands holding a card yellow with a smiling face on it

Estimări realiste de cost

Primești dovada livrării, imediat după finalizare, și accelerezi procesele de colectare a numerarului. Costurile de livrare sunt agregate în timp real, iar tu știi oricând valoarea facturii de livrare. Prin algoritmi avansați de învățare automată, obții chiar și previziuni exacte de colectare a numerarului.

data graph on a screen
abstract data illsutartion

Cu ce te ajută controlul integrat în last-mile?

  • distribuție centralizată și management-ul livrărilor

  • transparență în performanța de livrare

  • primești dovada de livrare a comenzii în timp real 

  • flexibilitate în comenzile cu plata la livrare  

  • forecast și previzibilitate pentru costurile de livrare

Calea cea mai sigură spre o viziune business de ansamblu.
Programează demo gratuit>

Ne inspirăm partenerii să evolueze constant

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
Cătălin Cîrnaru

"În ultimii 3 ani de când am început parteneriatul cu Postis, echipa și-a adus contribuția la succesul nostru prin alinierea proceselor de logistică, control total și automatizarea alegerii celei mai bune variante de transport. Am economisit peste 600.000 de Euro din bugetul nostru de livrare, în același timp am obținut îmbunătățirea satisfacției clienților noștri cu 25%, eficientizarea proceselor de-a lungul întregii experiențe de livrare cu 20% și diversificarea semnificativă a opțiunilor de livrare."

Mai mult

Cătălin Cîrnaru
Logistics Director Flanco