3d illustration

Platformă

Soluții de transport

Oferi cea mai bună opțiune de livrare

Platforma noastră conectează toate canalele de vânzări cu cea mai bună soluție de transport, în funcție de produs, destinație sau nevoile clienților tăi. Integrezi o singură dată sistemul tău ERP, WMS, OMS, POS cu platforma Postis și toate livrările tale sunt actualizate instantaneu, pentru totdeauna.

150+ soluții de transport

Curieri, transportatori, furnizori specializați, platforme de transport, flotă proprie

Simplifici prin diversificare

Multiple centre de fulfilment, rețele ample de lockere sau pick-up din magazin

Doar 2 zile pentru
noi integrări

Și cel mult o săptămână pentru soluții de transport internaționale

Cost zero pentru actualizarea livrării

Tu doar alegi operatorul preferat și noi le integrăm pe cele noi fără costuri suplimentare

Sute de companii au încredere în soluțiile Postis

Un singur API,
o gamă infinită de soluții

Catalogul nostru include peste 150 de soluții de livrare adaptate fiecărui tip de produs sau destinație: curier, bicicletă, motocicletă, mașină, camion, camionetă sau avion (curse locale, regionale, naționale sau internaționale). Transportatorii sunt pregătiți să ofere și servicii cu valoare adăugată, precum: ramburs, asigurare, manipulare oversized sau heavyweight, montaj de mobilier sau servicii concierge.

abstract illustration of code over a laptop

Scalezi rapid și ușor, fără costuri surpriză


E-commerce înseamnă activitate deschisă, susținută, 24/7. 
Cu Postis, dezvolți rapid capacitatea de livrare, diversifici sursele de venit și crești acoperirea teritorială, fără costuri suplimentare.

Rapid

folosești orice opțiune de transport dorită la doar câteva minute după integrare

Bogat

ai acces facil la furnizori de talie mondială și sute de flote de livrare

Personalizat

cea mai bună opțiune de livrare pentru fiecare dintre preferințele clienților tăi

La fel de simplu:
parteneriat sau forțe proprii

Platforma Postis îți permite să integrezi propria flotă de vehicule, cu soluții de transport externalizate. Toate livrările sunt gestionate, optimizate și automatizate într-un turn de control unic. Mai mult, poți analiza și compara eficiența livrărilor tale cu Postis Delivery Mobile App.

white vans and trucks parked

Resurse nelimitate,
un singur centru de greutate

Acum ai control deplin asupra întregului tău ecosistem last-mile, prin integrarea canalelor de vânzare și a sistemelor de transport. Datele de logistică și livrare sunt adaptate automat, ca tu să beneficiezi de operațiuni simplificate, calitate crescută și valorificarea fiecărei experiențe de livrare.

abstract illustration with AI icon in center
white trucks parked in line with abstract connection lines

Cu ce te ajută agregarea soluțiilor de transport?

  • implementezi și organizezi cu ușurință toate operațiunile în last-mile 

  • reduci costurile operaționale

  • reduci timpul de livrare

  • crești raportul performanță - calitate

  • oferi aceeași experiență clienților tăi, indiferent de complexitatea livrărilor 

  • crești gradul de satisfacție

  • deschizi dialogul și încurajezi experiențe proactive

  • colectezi recenzii și feedback

Calea sigură spre livrări simplificate: mai rapide, mai sigure, mereu la prețul corect.
Vorbește cu un expert>

Cum îi ajută pe partenerii noștri soluțiile Postis?

Content dinamic din CMS

Pentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
Cristian Grozea

"Ne bucură tare mult parteneriatul cu Postis pentru că avem aceeași viziune: să facem livrările mai simple, mai bune, mai rapide.

Tehnologiile și integrările Postis ne-au permis să oferim serviciile noastre de calitate unui număr tot mai mare de comercianți, fără a mai fi nevoie de dezvoltări IT sau procese noi de lucru. Retailerii doar trebuie să ne sune să încheiem un contract și pot începe să utilizeze livrările noastre express cu o simplă activare în Platforma Postis. Totul merge ușor și rapid, ca un zbor de albină."

Află mai mult.

Cristian Grozea
Co-founder and CEO, BeeFast
Georgeta Niculae

"In e-commerce, povestea nu se construiește în jurul cărților, parfumurilor, bunurilor pentru casă sau orice altceva se cumpără. Totul este despre client și experiența sa. Aceasta este principala noastră preocupare și ne concentrăm pe oferirea fiecărui client a unei experiențe speciale, începând chiar cu momentul în care accesează site-ul nostru până la livrare și după. Alegerea soluției de livrare potrivite pentru fiecare client este un proces dificil, până când ai alături partenerul potrivit. Cu Postis, am obținut un control bun asupra proceselor din lanțul de livrare și, ca efect, o satisfacție de client îmbunătățită."

Georgeta Niculae
Manager Centru de Distribuție at elefant.ro
George Velicu

"De 17 ani, livrăm promisiunea noastră către români: să oferim mereu produse și servicii de calitate clienților noștri.

În ultimii 7 ani, prioritatea noastră a devenit crearea unui concept de smart shopping, integrând în platforma online cora.ro peste 40.000 de produse. Avem o fundație solidă cu servicii cu valoare adăugată precum ridicarea în magazin prin serviciul coraDrive, livrarea la domiciliu prin site-ul cora.ro sau livrare gratuită pentru colete mari sau produse grele cu propria noastră flotă. Acum, datorită contextului de piață în schimbare și noilor obiceiuri de cumpărare, avem în vedere să creștem numărul oamenilor care ne pot achiziționa produsele online cu livrare acasă. Pentru aceasta, creștem acoperirea teritorială și accelerăm transformarea operațiunilor. Cu parteneri precum Postis, toate aceste obiective sunt realizabile, cu ușurință."Mai mult

George Velicu
Head of Supply Chain (Retail & E-Commerce), cora
Cătălin Cîrnaru

"În ultimii 3 ani de când am început parteneriatul cu Postis, echipa și-a adus contribuția la succesul nostru prin alinierea proceselor de logistică, control total și automatizarea alegerii celei mai bune variante de transport. Am economisit peste 600.000 de Euro din bugetul nostru de livrare, în același timp am obținut îmbunătățirea satisfacției clienților noștri cu 25%, eficientizarea proceselor de-a lungul întregii experiențe de livrare cu 20% și diversificarea semnificativă a opțiunilor de livrare."

Mai mult

Cătălin Cîrnaru
Logistics Director Flanco