3d illustration

Platformă

Customer experience

Clienți care te
recomandă cu încredere

Experiența clienților tăi trebuie să fie în centrul fiecărei strategii de livrare sau fulfilment. Cu Postis, găsești o cale sigură să rămâi mereu aproape de clienții tăi. Acum, procesele last-mile devin parte din experiența de cumpărare. Profită de fiecare livrare încheiată cu succes pentru a câștiga încrederea clienților tăi.

Experiențe așteptate

Comenzile ajung mereu la timp și în siguranță, fără surprize neplăcute

Călătorii personalizate

Oferă-le clienților puterea de a alege când, unde și cum își primesc comenzile 

Optimizări constante

Clienții tăi se fac auziți: părerea lor este inclusă în scripturile de selecție automată a livrării

Transparență și control

Clienții tăi se simt în siguranță cu actualizările de status via e-mail și SMS, trimise în timp real

O comunicare deschisă

Evită situațiile neprevăzute: prin transparență deplină în statusul de livrare și actualizările ETA construiești o relație stabilă între clienți și brand-ul tău. În continuare, păstrează un dialog deschis prin centrele integrate de SMS și e-mail.

Află mai mult >
a man in front of a laptop talking on a smartphone

Clienți care țin la brand-ul tău

Fiecare client vine cu propriile nevoi, obiceiuri și așteptări. Acest lucru se reflectă și în nevoile de livrare. Prin Postis Delivery Widget încorporat în eShop-ul tău, oferi experiențe personalizate de livrare: clienții au puterea de a alege, încă din coșul de cumpărături, când, unde și cum le sunt livrate comenzile.

Află mai mult >
a smiling woman thinking and looking up

Părerea lor contează

Transformă părerea clienților tăi în motor de optimizare și dezvoltare. Cu instrumentele de evaluare, feedback și NPS integrate cu instrumentele tale de CX, afli cum a decurs fiecare livrare și care sunt zonele în care excelezi sau pe care le poți îmbunătăți.

Află mai mult >
A young smiling woman talking on smartphone

Experiențe care fac diferența

Transformă excelența operațională într-un pas sigur spre loializare. Prin integrarea proceselor last-mile într-o platformă unică, traseul fiecărei comenzi este ușor de urmărit, atât de tine, cât și de către clienți. Ești gata să pui bazele unei interacțiuni memorabile cu brand-ul tău?

Află mai mult >
a smiling delivery man with glasses holding a parcel
parcel in front of a yellow dor

De ce contează experiența de livrare a clienților tăi?

  • reduci rata de abandon a coșului de cumpărături

  • scazi ratele de refuz și de retur

  • ai mai puține reclamații și apeluri în call center

  • construiești loialitatea față de brand, cu fiecare proces de livrare

Calea sigură spre încrederea clienților tăi.
Programează demo gratuit>

Sute de companii folosesc soluțiile Postis pentru a câștiga încrederea clienților săi

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
Georgeta Niculae

"In e-commerce, povestea nu se construiește în jurul cărților, parfumurilor, bunurilor pentru casă sau orice altceva se cumpără. Totul este despre client și experiența sa. Aceasta este principala noastră preocupare și ne concentrăm pe oferirea fiecărui client a unei experiențe speciale, începând chiar cu momentul în care accesează site-ul nostru până la livrare și după. Alegerea soluției de livrare potrivite pentru fiecare client este un proces dificil, până când ai alături partenerul potrivit. Cu Postis, am obținut un control bun asupra proceselor din lanțul de livrare și, ca efect, o satisfacție de client îmbunătățită."

Georgeta Niculae
Manager Centru de Distribuție at elefant.ro
Adrian Păun

"Împreună cu Postis și R-CREATE, am creat un program cu ambalaje returnabile care reprezintă un nou pas pe care îl facem pentru a reduce impactul pe care compania și business-ul nostru îl are asupra mediului. Am fost și vom fi mereu o parte activă a societății și vom aduce mereu inovații care să facă viața mai bună. După faza pilot pe care am implementat-o în iunie, suntem convinși că publicul nostru este pregătit pentru o schimbare de paradigmă și, împreună cu partenerii noștri, vom putea seta noi standarde pentru întreaga comunitate e-commerce."

Mai mult

Adrian Păun
Online Marketing Manager Cărturești