3d illustration

Platformă

Automatizarea livrării

Expedieri inteligente, dezvoltate prin știința datelor & machine learning

Procese logistice simplificate și o singură secundă până la alegerea celei mai bune opțiuni de livrare, în funcție de specificul pachetului sau cerințe. Fluxuri automatizate end-to-end, costuri eficientizate, livrări personalizate și expedieri inteligente, dezvoltate constant prin știința datelor & machine learning.

Optimizări în acord cu obiectivele tale

Reduceri de costuri, creșterea productivității, eficientizarea livrărilor, simplificarea proceselor

Automatizare
end-to-end

De la colectarea comenzilor, confirmarea punctului de livrare, la feedback și gestiune retur

Decizii bazate
pe cifre

Date centralizate despre produs, termeni contractuali sau performanța operatorilor de transport

O secundă până la o livrare perfectă

De la colectarea comenzilor la generarea de AWB-uri și alegerea unei opțiuni perfecte de livrare

Timpul tău contează

Spune adio greșelilor strecurate prin colectarea și trimiterea manuală a datelor. Prin integrare, ai control absolut asupra întregii călătorii last-mile. Prin automatizare, colectezi și urmărești eficient informațiile legate de produs, ambalare, destinație, costuri, capacități și performanțe anterioare.

smartphone screen with data dashboard

Client, produs și livrare,
totul într-un puzzle perfect

Fiecare produs are nevoie de manevrare diferită în tranzit, în funcție de mărime, fragilitate sau greutate. Peste aceste particularități se suprapun nevoile specifice ale fiecărui client. Cu Platforma Postis, totul se îmbină într-un puzzle perfect. Oferi automat cea mai bună metodă de livrare, luând mereu în calcul criterii precum: cost, urgență, experiență de cumpărare.

laptop with data on screen

Fapte, nu doar vorbe

Știai că orice livrare eșuată anulează de la sine posibilitatea a șase noi comenzi pe care clientul le-ar fi plasat ulterior?

Catalogul de produse, coșul de cumpărături, sistemele WMS, operatorii de transport și serviciile de e-fulfilment trebuie să lucreze în sincron, ca tu să faci față fiecărui scenariu, oricât de complex.

client shaking hands with delivery person

Setezi o singură dată, apoi merge de la sine 

Platforma Postis încorporează constant zeci de scenarii de optimizare, lucru care ne ajută să creăm orice regulă nou pentru business-ul tău. Pe parcurs, îți poți urmări singur rezultatele sau poți lăsa pilotul automat să-și facă treaba. Postis Autopilot face aceste optimizări automat, comparând performanța ta cu cele mai bune practici din piață.

abstract illustration
abstract illustration of code and icons

Cu ce te ajută automatizarea distribuției și livrărilor? 

  • reduci timpul de livrare

  • oferi posibilitatea unei livrări personalizate

  • reduci costurile operaționale

  • scazi numărul de livrări eșuate

  • îmbunătățești procesele de pick-up, ambalare și confirmare

  • primești feedback despre calitatea livrării

Descoperă o nouă generație de soluții în livrare.  
Încearcă platforma gratuit>

Ce cred partenerii noștri despre soluțiile Postis

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
Eduard Sîrbu

"Am ales să lucrăm cu Postis pentru că ne-au oferit cea mai complexă soluție pentru managementul și optimizarea proceselor de distribuție și livrare. Pentru noi, a fost foarte important să putem obține eficiența de cost și managementul integrat, dar și mai important a fost ca noile tehnologii să ne permită să simplificăm modul în care clienții noștri cumpără și le sunt livrate comenzile, să creăm noi experiențe de client și să punem baze solide pentru dezvoltările viitoare. Platforma Postis ne permite toate aceste lucruri, cu un control total și implementări rapide."

Mai mult

Eduard Sîrbu
Logistic & Administration Manager, Intersport
Cristina Popa

"Credem că tocmai acest spirit liber și focus pe creștere și reușita împreună, ca echipă, este ceea ce a făcut din Noriel LOCUL unde lumea merge pentru tot ce e mai bun din lumea jucăriilor și jocurilor. Planul nostru este să continuăm să construim, cu și mai mult curaj. Credem că nu există vise prea mari și planul nostru principal este să le insuflăm aceeași viziune și copiilor. Parteneri precum Postis ne ajută să implementăm acest mod de a gândi și să ne ținem promisiunea de fiecare dată. În acest fel, devine minunat să crești, jucându-te."

Mai mult

Cristina Popa
E-Commerce Director Noriel