Platformă

Automatizarea livrării

Expedieri inteligente, dezvoltate prin știința datelor & machine learning

Atinge noi înălțimi în perfomanța și calitatea livrărilor tale cu scripturi de optimizare testate în piață, îmbunătățite constant prin învățare automată.

Vezi cum folosim automatizarea în afacerea ta >

Optimizări în acord cu obiectivele tale

Reduceri de costuri, creșterea productivității, eficientizarea livrărilor, simplificarea proceselor

Automatizare
end-to-end

De la colectarea comenzilor, confirmarea punctului de livrare, la feedback și gestiune retur

Decizii bazate
pe cifre

Date centralizate despre produs, termeni contractuali sau performanța operatorilor de transport

O secundă până la o livrare perfectă

De la colectarea comenzilor la generarea de AWB-uri și alegerea unei opțiuni perfecte de livrare

Timpul tău contează

Spune adio erorilor care se pot strecura în colectarea manuală a datelor. Prin integrare, ai control absolut asupra întregii călătorii last-mile. Acum colectezi automat și urmărești mai eficient informațiile legate de produs, ambalare, destinație, costuri, capacități și performanțe anterioare.

Client, produs și livrare,
totul într-un puzzle perfect.

Fiecare produs are nevoie de manevrare diferită în tranzit, în funcție de mărime, fragilitate sau greutate. Peste aceste particularități se suprapun nevoile specifice ale fiecărui client. Cu Platforma Postis, totul se îmbină într-un puzzle perfect. Oferi automat cea mai bună metodă de livrare, luând mereu în calcul criterii precum: cost, urgență, experiență de cumpărare.

Fapte, nu doar vorbe

Știai că orice livrare eșuată anulează de la sine posibilitatea a șase noi comenzi pe care clientul le-ar fi plasat ulterior?

Catalogul de produse, coșul de cumpărături, sistemele WMS, operatorii de transport și serviciile de e-fulfilment trebuie să lucreze în sincron, astfel încât tu să faci față fiecărui scenariu, indiferent de amploare.

Setezi o singură dată, apoi merge de la sine 

Putem crea orice regulă nouă pentru tine, în timp ce Platforma Postis încorporează constant zeci de scenarii de optimizare. Pe parcurs, îți poți urmări singur rezultatele sau poți lăsa pilotul automat să-și facă treaba. Postis Autopilot face aceste optimizări automat, comparând performanța ta cu cele mai bune practici din piață.

Cu ce te ajută automatizarea distribuției și livrărilor? 

  • reduci timpul de livrare

  • oferi posibilitatea unei livrări personalizate

  • reduci costurile operaționale

  • scazi numărul de livrări eșuate

  • îmbunătățești procesele de pick-up, ambalare și confirmare

  • primești feedback despre calitatea livrării

Ce cred partenerii noștri despre soluțiile Postis

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
Eduard Sîrbu

"Am ales să lucrăm cu Postis pentru că ne-au oferit cea mai complexă soluție pentru managementul și optimizarea proceselor de distribuție și livrare. Pentru noi, a fost foarte important să putem obține eficiența de cost și managementul integrat, dar și mai important a fost ca noile tehnologii să ne permită să simplificăm modul în care clienții noștri cumpără și le sunt livrate comenzile, să creăm noi experiențe de client și să punem baze solide pentru dezvoltările viitoare. Platforma Postis ne permite toate aceste lucruri, cu un control total și implementări rapide."

Mai mult

Eduard Sîrbu
Logistic & Administration Manager, Intersport
Cristina Popa

"Credem că tocmai acest spirit liber și focus pe creștere și reușita împreună, ca echipă, este ceea ce a făcut din Noriel LOCUL unde lumea merge pentru tot ce e mai bun din lumea jucăriilor și jocurilor. Planul nostru este să continuăm să construim, cu și mai mult curaj. Credem că nu există vise prea mari și planul nostru principal este să le insuflăm aceeași viziune și copiilor. Parteneri precum Postis ne ajută să implementăm acest mod de a gândi și să ne ținem promisiunea de fiecare dată. În acest fel, devine minunat să crești, jucându-te." Mai mult

Cristina Popa
E-Commerce Director Noriel

Dezvoltă-ți afacerea printr-o nouă generație de procese în livrare.  

Încearcă un demo gratuit și vezi cum te ajută știința să-ți crești afacerea>