Industrii

e-Commerce

a person holding a cell phone in their hand

Experiențe care vorbesc de la sine

Clienții tăi caută confort, eficiență, ușurință în cumpărare. Dar nu uita: în online nu ai vânzători calificați care să ofere suport sau experiențe diferite de cumpărare. Ești pregătit să oferi experiențe digitale care fac diferența între o comandă finalizată sau un coș abandonat?

Varii canale, unică platformă

Indiferent prin ce poartă de intrare primești comenzile, oferi experiențe previzibile de livrare

Cumpărături personalizate

Standard, express, acasă, într-un locker sau ridicate dintr-un magazin fizic

Tehnologia face totul mai simplu

Formulare de date mobile friendly, validarea adresei de livrare

Comunicare constantă, 24/7

Vezi, în timp real, preferințele clienților tăi și starea livrărilor

Oferă-le puterea de a alege

Prin implementarea Postis Delivery Widget în eShop-ul tău, le oferi unor posibili clienți puterea de a alege modalitatea preferată de livrare. Încă din coșul de cumpărături, aceștia pot alege ora (livrări expres, standard sau programate), locul (acasă sau la birou, într-un dulap sau un punct de preluare, dintr-un magazin fizic la alegere) sau servicii cu valoare adăugată (asigurare, concierge, greutate, instalare).

woman working on a laptop in front of a window holding a credit card

Livrarea pe care n-o poți refuza

Un coș de cumpărături finalizat cu succes nu este indicativul unei experiențe pozitive de cumpărare. Atunci când comanda este livrată târziu sau chiar deteriorată, coletul poate fi refuzat, transformând rapid vânzarea într-o cheltuială. De aceea, este esențial ca afacerea ta să ofere opțiunile potrivite pentru fiecare tip de produs și cerință.

couple smiling looking at a laptop screen

Detalii care fac diferența

Da, interacțiunea perfectă brand-client există. Rămâi aproape de clienții tăi printr-o comunicare continuă asupra stării de livrare și recenzii privind satisfacția post-livrare. Folosește soluțiile omni-channel de e-fulfilment și gestionarea returnărilor pentru a crea experiențe diferențiatoare în piață.

delivery person smiling

Gata cât clipești

Platforma Postis este deja integrată cu majoritatea platformelor de tip marketplace sau e-Commerce, sisteme WMS sau ERP prin intermediul API-urilor. Indiferent de canalele de vânzare sau platformele de gestiune a comenzilor, îți optimizezi comenzile instantaneu. Iar dacă integrarea cu sistemul tău nu este deja realizată, noi o putem face în doar câteva zile.

person with hand raised in front of multiple monitors

Creșteri rapide și controlate, oriunde în lume

În universul e-Commerce, poți să-ți întâlnești clienții oriunde s-ar afla. Cu Postis, îți scalezi cu ușurință operațiunile peste tot în lume, aplicând procese familiare direct în comerțul transfrontalier, în timp ce oferi automat cea mai bună opțiune de livrare internațională. 

aerial view of shipping containers
Calea rapidă de a-ți transforma procesele de livrare în profit
Programează demo gratuit>

Inovația ne aduce mai aproape

Postis Delivery Widget

Livrări la domiciliu sau cu ridicare din magazin, în funcție de preferințele clienților tăi
Află mai mult >

Centralizare transport

Opțiunea de livrare optimă pentru fiecare tip de produs, destinație sau preferință
Află mai mult >

Customer engagement

Comunicare constantă prin SMS și e-mail pe durata întregii călătorii de cumpărare
 Află mai mult >

CX Tracker

Rating integrat, feedback, instrumente NPS, ca să știi tot ce contează pentru clienții tăi
Află mai mult >

Ce oferim diferit?

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
Georgeta Niculae

"In e-commerce, povestea nu se construiește în jurul cărților, parfumurilor, bunurilor pentru casă sau orice altceva se cumpără. Totul este despre client și experiența sa. Aceasta este principala noastră preocupare și ne concentrăm pe oferirea fiecărui client a unei experiențe speciale, începând chiar cu momentul în care accesează site-ul nostru până la livrare și după. Alegerea soluției de livrare potrivite pentru fiecare client este un proces dificil, până când ai alături partenerul potrivit. Cu Postis, am obținut un control bun asupra proceselor din lanțul de livrare și, ca efect, o satisfacție de client îmbunătățită."

Georgeta Niculae
Manager Centru de Distribuție at elefant.ro
Adrian Păun

"Împreună cu Postis și R-CREATE, am creat un program cu ambalaje returnabile care reprezintă un nou pas pe care îl facem pentru a reduce impactul pe care compania și business-ul nostru îl are asupra mediului. Am fost și vom fi mereu o parte activă a societății și vom aduce mereu inovații care să facă viața mai bună. După faza pilot pe care am implementat-o în iunie, suntem convinși că publicul nostru este pregătit pentru o schimbare de paradigmă și, împreună cu partenerii noștri, vom putea seta noi standarde pentru întreaga comunitate e-commerce."

Mai mult

Adrian Păun
Online Marketing Manager Cărturești