Industrii

Retail tradițional

row of cash registers screens

Valul schimbării în magazinele
brick & mortar

Odată cu pandemia, asistăm la transformarea completă a retail-ului tradițional. Clienții caută siguranță, o gamă largă de opțiuni, multiple variante de livrare: pe scurt, confort în cumpărare. Experiențele online redefinesc așteptările, cât și obiceiurile de cumpărare sau nevoile de livrare. Pe termen mediu și lung, retailul tradițional, așa cum este definit astăzi, nu are șanse de supraviețuire. În schimb, avem o nouă vedetă în piață: retailul omni-channel.

Integrarea experiențelor

Comenzi online cu ridicare în magazin, cumpărături din magazin cu livrare programată la domiciliu, achiziții într-un magazin și ridicare în altul 

Centre de fulfilment

Scurtează timpul de livrare și optimizează rotația stocului în magazinele fizice, cu procesele autonome de preluare,
ambalare și expediere 

Experiențe personalizate

În magazin sau online, livrare sau ridicare în puncte convenabile, expres sau programat, nevoile clienților tăi își găsesc acum rezolvarea

Management integrat

Gestionezi cu ușurință rețeaua ta logistică, prin integrarea sistemelor,
automatizarea proceselor și învățare automată

Omni-channel,
o strategie holistică

Noul context de retail este definit prin dinamică și varietate. Clienții trec rapid de la un canal de vânzare la altul, în timp ce aleg între cele mai bune oferte online și offline, local sau internațional. Astfel, ia naștere o experiență de cumpărare la fel de personală ca nevoile lor. Ca să fii mereu cu un pas înaintea cerințelor, ai nevoie de o strategie holistică în livrare: comenzi online livrate prin sisteme de lockere sau magazine, comenzi în magazin livrate acasă, produse cumpărate într-o locație și colectate din alta. 

person pressing on a tablet holding a credit card

Mergi dincolo de așteptări

Limitele pieței actuale sunt testate de capacitatea de a livra rapid și personalizat. Astăzi, mai mult ca oricând, capacitatea de adaptare la schimbare, cu minimum de resurse, devine esențială. Integrarea sistemelor IT, orchestrarea datelor, formulele de analiză predictivă și scripturile flexibile de optimizare devin instrumente esențiale pentru ca tu să știi când, cum și de ce se schimbă piața. Acum, acționezi rapid, și folosești timpul rămas ca să te dedici clienților tăi.

long exposure with cars on a highway in the night

Costuri reduse,
experiențe mai bune

Când folosești magazinele brick & mortar ca centre locale de fulfilment, reușești să creezi experiențe mai bune, în timp ce pui bani deoparte: o rotație eficientă a stocurilor, costuri și termene reduse de livrare. Clienții tăi beneficiază de livrări rapide, convenabile, la prețuri accesibile, în timp ce comercianții din magazine își optimizează volumul de lucru.

top view of workers in a warehouse

Vânzări online,
cross-sell offline

Acum poți crea călătorii integrate de vânzare, comandă și livrare, în timp ce combini mediul online cu cel offline. Dacă clienții tăi optează pentru ridicarea comenzilor online din magazin, tu ai șansa de a expune și vorbi despre produse noi chiar și în pick-up point. 

thumb hovering over an add to cart button on a mobile screen
Calea sigură spre dinamizarea cumpărăturilor din magazinele fizice.
Vorbește cu un expert >

Soluții care generează schimbare

Automatizarea distribuției și livrărilor

    Script-uri de optimizare cu o eficiență dovedită în piață, actualizate constant
Află mai mult >

Customer experience
Tracker

Formulare de rating integrat, feedback, instrumente pentru definire NPS
Află mai mult >

Postis Delivery
Widget

Livrări la domiciliu sau cu ridicare din magazin sau din lockere, în funcție de preferințe
Află mai mult >

Postis Delivery Mobile App

Oferă-le control șoferilor tăi și gestionează fără efort propria flotă de livrare și distribuție
 Află mai mult >

Experiențe care vorbesc de la sine

Content dinamic din CMS

Mentru content management vezi colectia Testimoniale.

Nume Prenume
CEO
a portrait of a man smiling on a white background
George Velicu

"De 17 ani, livrăm promisiunea noastră către români: să oferim mereu produse și servicii de calitate clienților noștri.

În ultimii 7 ani, prioritatea noastră a devenit crearea unui concept de smart shopping, integrând în platforma online cora.ro peste 40.000 de produse. Avem o fundație solidă cu servicii cu valoare adăugată precum ridicarea în magazin prin serviciul coraDrive, livrarea la domiciliu prin site-ul cora.ro sau livrare gratuită pentru colete mari sau produse grele cu propria noastră flotă. Acum, datorită contextului de piață în schimbare și noilor obiceiuri de cumpărare, avem în vedere să creștem numărul oamenilor care ne pot achiziționa produsele online cu livrare acasă. Pentru aceasta, creștem acoperirea teritorială și accelerăm transformarea operațiunilor. Cu parteneri precum Postis, toate aceste obiective sunt realizabile, cu ușurință."Mai mult

George Velicu
Head of Supply Chain (Retail & E-Commerce), cora
Eduard Sîrbu

"Am ales să lucrăm cu Postis pentru că ne-au oferit cea mai complexă soluție pentru managementul și optimizarea proceselor de distribuție și livrare. Pentru noi, a fost foarte important să putem obține eficiența de cost și managementul integrat, dar și mai important a fost ca noile tehnologii să ne permită să simplificăm modul în care clienții noștri cumpără și le sunt livrate comenzile, să creăm noi experiențe de client și să punem baze solide pentru dezvoltările viitoare. Platforma Postis ne permite toate aceste lucruri, cu un control total și implementări rapide."

Mai mult

Eduard Sîrbu
Logistic & Administration Manager, Intersport
Cătălin Cîrnaru

"În ultimii 3 ani de când am început parteneriatul cu Postis, echipa și-a adus contribuția la succesul nostru prin alinierea proceselor de logistică, control total și automatizarea alegerii celei mai bune variante de transport. Am economisit peste 600.000 de Euro din bugetul nostru de livrare, în același timp am obținut îmbunătățirea satisfacției clienților noștri cu 25%, eficientizarea proceselor de-a lungul întregii experiențe de livrare cu 20% și diversificarea semnificativă a opțiunilor de livrare."

Mai mult

Cătălin Cîrnaru
Logistics Director Flanco