mobile phone with Postis logo on screen

Platformă

Postis Delivery Mobile App

Rute inteligente și organizare agilă

Colaborezi cu operatori de transport care nu au propriile sisteme de urmărire și raportare a livrărilor? Sau vrei să-ți coordonezi flota proprie în siguranță?
Cu Postis Delivery Mobile App, atât tu, cât și clienții tăi, vă bucurați de stabilitate și control, prin actualizări de stare trimise direct de pe smartphone-ul șoferilor.
Încearcă aplicația >

Salvezi timp și energie

Spune adio notițelor pe hârtie, actualizărilor manuale de stare sau apelurilor de verificare între tine și șoferi. Ora estimată a sosirii, orice informații noi, cât și dovada livrării sunt actualizate automat în sistem, astfel încât tu să le poți soluționa în timp real.

checklist on a smartphone screen

Aprovizionare flexibilă,
control unitar

Menține calitatea livrărilor tale prin flexibilitatea opțiunilor și costuri corecte. Cu Postis Delivery Mobile App, selectezi automat soluția optimă de livrare, în timp ce-ți păstrezi același nivel de vizibilitate și control, indiferent de complexitatea sistemelor folosite.

white vans and trucks parked

Un management eficient

Chiar și când folosești propriile tale camioane și camionete pentru livrări, nu ai nevoie de sisteme costisitoare de gestiune. Cu Postis Delivery Mobile App folosești gratuit toate funcțiile de control și raportare care contează pentru tine și clienții tăi.

image of three white vans

Optimizezi rutele șoferilor tăi

Cu Postis Delivery Mobile App, rămâi la curent cu desfășurarea operațiunilor tale, indiferent de complexitate, și poți iniția rute de transport optime pentru șoferii tăi.

Delivery driver looking on a tablet

Încasezi fără să aștepți

De îndată ce comanda a ajuns la destinație, dovada livrării este încărcată instantaneu în contul tău Postis. Asta înseamnă că nu trebuie să mai aștepți ca documentele să ajungă la tine pentru a demara încasarea de numerar. În cazul transportului transfrontalier, câștigi până la 2 săptămâni cu fiecare proces.

person scanning a parcell