De 
Florin Bulgarov

Știința datelor, algoritmii de învățare automată, inteligența artificială sau automatizarea proceselor sunt concepte complexe care sunt, uneori, dificil de explicat sau înțeles în întregime. Cu toate acestea, credem că, la fel ca orice tehnologie de vârf, dacă sunt bine construite și implementate corect, utilizarea unor astfel de instrumente în afaceri ar trebui să fie ușoară și accesibilă tuturor.

Din fericire, ecosistemele deschise precum Platforma Postis încorporează experiența a mii de probleme de afaceri și soluțiile pentru aceasta, sute de particularități logistice și de livrare, nenumărate tipologii de afaceri, categorii de produse sau infrastructuri IT.

Atunci când o astfel de expertiză vine la pachet cu sute de sisteme deja integrate, printre care e foarte posibil să se regăsească ERP-ul tău, sistemul de management al depozitelor, platforma de comerț electronic sau sistemele curierilor cu care deja lucrezi, migrarea de la infrastructuri IT învechite către procese complet integrate și automatizate poate fi extrem de rapidă.

Mai mult, cu sprijinul oferit de Consultanții de Business și de Customer Success Managerii noștri, ești sigur că infrastructura și funcționalitățile pe care le vei utiliza sunt adaptate obiectivelor companiei tale, de la design la trainingul utilizatorilor și nu numai.

Este nevoie de doar 5 pași pentru a trece de la procesele de livrare fracturate și date logistice nestructurate la decizii bazate pe date și livrări fericite, de fiecare dată. Ia-ți câteva minute, relaxează-te și urmărește scurtele filme pe care ți le-am pregătit.

Pasul 1

Colectarea comenzilor integrată și automată

Pasul 2

Analiza datelor logistice și alocarea optimizată a livrării

Pasul 3

Diversificarea opțiunilor de livrare

Pasul 4

Personalizare experienței clienților end-to-end

Pasul 5

Managementul proceselor și optimizarea afacerii bazată pe date

Dacă ești curios să afli mai multe sau ești deja pregătit să începi să utilizezi știința datelor și inteligența artificială în livrările tale, dă-ne un mesaj și te vom ajuta.

#WeGrowTogether