man holding a box

Platformă

Shipping Label Creator

Mai mult decât un ambalaj, o experiență de cumpărare

În timp ce majoritatea retailerilor se concentrează pe estetica ambalajelor, doar câțiva dintre ei se gândesc și la eficiența etichetelor. Acum poți proiecta cu ușurință AWB-uri personalizate, indiferent de transportatorul ales, în timp ce automatizezi printarea și expedierea dintr-un centru unic.

Identitate unitară

Pentru toate AWB-urile tale, în timp ce oferi curierilor libertatea de a-și adăuga identificatori specifici

Dimensiunea perfectă

AWB-urile sunt generate automat cu dimensiunea specifică imprimantei din fiecare centru de fulfilment

Imprimare personalizată

De la imprimare automată unică, imprimare în serie la gruparea coletelor multiple într-o unică livrare

Toate AWB-urile într-un singur loc

Nu mai este nevoie să înveți specificul fiecărei platforme de curierat în generarea de AWB-uri. Bucură-te de o platformă ergonomică, intuitivă, ușor de folosit. Platforma Postis face toate conexiunile pentru tine în timp ce-ți oferă toate instrumentele de care ai nevoie ca să lucrezi mai eficient.

woman in front of a laptop

Salvează timp

Uită de datele scrise manual și greșelile care apar când ți-e lumea mai dragă. AWB-urile tale sunt completate automat cu date colectate din sistemele ERP, WMS, OMS și adaptate soluției de livrare selectate.

delivery person signing papers

Import sau export, datele circulă fără probleme

Când integrarea sistemelor nu este posibilă, poți utiliza în continuare importuri din fișiere de date AWB. Poți exporta un raport în orice formă vrei: personalizezi structura fișierului, astfel încât să se potrivească perfect datelor din sistemele pe care le folosești deja.

person typing on a laptop's keyboard