De 
Radu Țoncu

Postis, platforma digitală #1 din România pentru managementul, automatizarea și optimizarea livrărilor, lansează Parcely, prima aplicație integrată de Track & Trace destinată cumpărătorilor finali.

Aceștia își pot urmări în mod transparent, direct pe telefonul mobil, toate comenzile pe care urmează să le primească, indiferent de magazinul de la care au făcut achiziția și de compania de curierat folosită pentru livrare.

Experiențe noi pentru cumpărători

Totul la îndemână

Statusul tuturor comenzilor plasate este urmărit într-un singur loc, direct în telefonul mobil, fără a mai fi nevoiți să verifice periodic alte aplicații sau site-uri.

În timp real

În fiecare etapă a livrării (de la procesarea comenzii de către comerciant, până la livrarea propriu-zisă), aplicația oferă informații și sunt afișate notificări despre modificările de status, imediat ce au loc.

Predictibil

Algoritmi de Inteligență Artificială estimează intervalul orar în care comenzile urmează să fie livrate, atunci când acestea sunt optimizate prin intermediul Platformei Postis.

Comunicare directă cu retailer-ul sau curierul

Pentru fiecare comandă din listă, clienții au la dispoziție datele de contact ale curierului sau ale comerciantului pentru a putea comunica atunci când e nevoie.

Părerea lor contează

În momentul în care comanda ajunge la destinație, cumpărătorii pot să ofere rating și feedback, astfel încât livrările să devină mereu mai bune.

Totul în ordine

Comenzile rămân în arhiva personală a fiecărui cumpărător chiar și după livrare, astfel că va putea găsi rapid informațiile despre magazinul de unde a cumpărat, în cazul în care va avea nevoie de retur, garanție sau servicii after-market.

Totul gratuit

Parcely by Postis poate fi descărcată din Google Play și App Store, iar utilizarea este gratuită indiferent de comerciantul de la care au cumpărat sau curierul prin care este livrată comanda.

Beneficii suplimentare pentru retaileri

Parcely by Postis este carrier agnostic

Cumpărătorii pot urmări în același loc toate comenzile din magazinul online sau cele plasate într-un magazin fizic, indiferent de câți curieri sunt folosiți de retaileri pentru eficientizarea ecosistemului lor de livrare.

Comunicarea cu clienții lor este automatizată

Atunci când este optimizată prin Platforma Postis, datele despre comandă sunt preluate automat și notificările sunt trimise către cumpărător cu informații suplimentare și brandingul comerciantului.

Alături de clienții lor, chiar și după ce au ieșit din magazin

Stadiul în care se află comanda este actualizat în timp real, iar transparența crescută are un efect direct pentru o experiență mai bună de cumpărare, de la click până la livrare. Mai mult, feedback-ul oferit de clienți la finalul livrării le permite comercianților să afle imediat ce a fost bine și ce trebuie îmbunătățit, iar loialitatea față de brand crește cu fiecare livrare.

Experiențe inovatoare pentru client, costuri mai mici pentru comerciant

Notificările push din aplicație completează sau pot înlocui complet mesajele de notificare prin SMS sau e-mail, care pot genera costuri suplimentare sau întârzieri în actualizarea informației.

Și e doar începutul

Aplicația Parcely by Postis se dezvoltă în permanență cu noi funcționalități pentru optimizarea și îmbunătățirea livrărilor și creșterea loialității clienților.

„Încă de la înființarea companiei, în peste 5 ani de când optimizăm procesele de livrare pentru clienții platformei, am identificat care sunt principalele nevoi și probleme cu care se confruntă clienții finali. De multe ori, se întâmplă ca entuziasmul primirii unei comenzi să fie umbrit de experiența unei livrări mai puțin fericite.

Aplicația Parcely by Postis a fost dezvoltată pornind de la un
studiu asupra experienței de cumpărare Click-to-Door efectuat în ultimul an, în care am analizat din perspectiva a 64 de metrici de e-commerce un număr de peste 15 milioane de click-uri, concretizate în peste 500.000 de comenzi online, pentru 35 de retaileri care utilizează Platforma Postis. În total, au fost analizate peste 1 miliard de datapoints, iar concluziile ne-au ajutat să dezvoltăm funcționalitățile de care atât clienții finali, cât și comercianții, au nevoie pentru a nu știrbi bucuria shopping-ului.”

Andrei Moldoveanu, Product Owner Postis

Ținem la bucuria shoppingului online. Așa că, indiferent dacă ești retailer sau cumpărător, descarcă aplicația și bucură-te de noua experiență Parcely by Postis.