De 
Radu Țoncu

Așa cum te-am obișnuit în ultimii 3 ani, Postis este parte a celui mai important eveniment de e-commerce și marketing digital din România, GPeC Summit. Evenimentul are loc pe 26 septembrie, cu prezență fizică, la Teatrul Național din București.

În calitate de partener GPeC, ne bucurăm să oferim oricărui membru al Comunității Postis un discount special de 20 de euro din valoarea oricărui tip de bilet achiziționat până pe 16 septembrie, ora 23:59, indiferent de cantitate.

Ca să primești codul de discount, înregistrează-te la premiera următoarei ediții a webinarului nostru Business Re.Invented, care îl va avea ca invitat chiar pe Andrei Radu, CEO GPeC.
Pe lângă insight-uri despre evoluția pieței de e-commerce, care sunt tendințele majore care definesc în acest moment piața și care sunt trucurile pentru a profita de contextul actual, Andrei ne va dezvălui, în avant-premieră, și ce e nou și hot la GPeC Summit, dincolo de agendă.

Până să afli surprizele care au fost pregătite, iată ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 26 Septembrie:

  • 1 zi întreagă de Conferință-Training cu 9 ore de conținut practic
  • 7 speakeri internaționali de top: Nathalie Nahai (Bestselling Author & Web Psychologist), Sam Tomlinson (Digital Marketing Expert), Robert Craven (Business Growth Consultant), Luke Carthy (SEO & CRO Expert), Els Aerts (User Testing & Usability Evangelist), Vitaly Friedman (UX Expert), Jon Quinton (Performance Marketing Specialist)
  • Subiecte de actualitate: CRO, UX, SEO, PPC, GTM, Analytics, User Research, Digital Marketing, Consumer Psychology, situația pieței de E-Commerce în contextul actual (provocări și oportunități)
  • Networking cu elita E-Commerce, Retail & Digital
  • Lead-uri și contacte în cadrul GPeC Expo
  • Festivitatea Gala Premiilor eCommerce 2022, prezentată de actorul Pavel Bartoș și precedată de un spectacol live cu trupa Amadeus

Programul complet pentru ziua de 26 Septembrie poate fi consultat în Agenda GPeC SUMMIT, publicată pe website-ul GPeC.

Nu uita:

  • Prețul special oferit pentru membrii Comunității Postis expiră pe 16 Septembrie 2022 la ora 23:59
  • Înscrie-te la premiera Business Re.Invented cu Andrei Radu din 22 septembrie și vei primi codul de discount în e-mailul de confirmare
  • Detaliile complete și modalitatea de achiziționare a biletelor pot fi găsite pe website-ul GPeC.