De 
Radu Țoncu

Ordehive este un sistem inteligent pentru managementul comenzilor și gestiunea stocurilor în canale multiple de vânzare.

Datorită capabilităților avansate de eCommerce, managementul depozitelor (WMS) și aplicațiilor sale mobile de management, Orderhive este soluția aleasă de peste 5.500 de retaileri din întreaga lume, incluzând companii native de eCommerce cu volume mari și cicluri de vânzare rapide. Glovo, CR7, Driscoll’s, Spigen sau Conagra sunt doar câteva dintre numele mari care își bazează operațiunile digitale pe sistemele Orderhive.

Platforma oferă numeroase funcționalități pentru automatizarea și optimizarea proceselor de eCommerce:

  • automatizarea fluxurilor de comenzi și a activităților operaționale, transversal în toate aplicațiile integrate în eco-sistemul IT utilizat de retaileri, cu posibilitatea de a defini factori declanșatori și acțiuni dorite
  • excutarea și implementarea comenzilor de la depozit până la client, cu suport multi-monedă, livrare din stoc furnizor, instrumente de colaborare și multe altele
  • managementul livrărilor cu integrarea curierilor, analiza costurilor, tracking în timp real și tratarea automată a cazurilor excepționale
  • optimizarea proceselor de producție cu lansarea automată în producție pe baza comenzilor, cu generare automată de deviz etc.
  • simplificarea proceselor de achiziție prin implementarea de funcționalități precum scanarea codurilor de bare sau QR, crearea automată a comenzilor, tranzacții multi-monedă etc.
  • îmbunătățirea managementului stocurilor și monitorizarea în timp real a rotației stocurilor în mod integrat, în toate canalele de vânzare

Datorită parteneriatului Postis – Orderhive și a integrării celor două platforme, astfel de funcționalități avansate pentru eCommerce, managementul stocurilor și managementul automat al comenzilor sunt perfect sincronizate cu instrumentele noastre pentru managementul, optimizarea și automatizarea livrărilor.

Comercianții beneficiază de cele mai inovative tehnologii oferite de Postis și Orderhive, integrate pentru a asigura managementul optim, fără erori, pentru întregul lanț de aprovizionare, vânzare și livrare.

În urma încheierii acestui parteneriat, instrumentele și serviciile Postis devin disponibile și pot fi utilizate cu ușurință de clienții Orderhive din întreaga lume.

Mai mult, odată cu includerea Orderhive în Comunitatea Postis, extindem gama de platforme și servicii perfect integrate cu Postis și disponibile clienților noștri, astfel încât să își poată simplifica și accelera transformarea digitală.

Pentru mai multe informații despre serviciile Orderhive, te rugăm le să vizitezi site-ul.

Iar dacă dorești să afli cum poți să îți integrezi managementul operațiunilor pe întregul lanț de aprovizionare, vânzare și livrare, dă-ne un mesaj.