De 
Radu Țoncu

La începutul acestui an, în martie, Postis anunța că a făcut primul pas în extinderea sa internațională, primul birou din străinătate fiind deschis în Wrocław, Polonia.

Doar 4 luni mai târziu, Platforma Postis este nominalizată la 3 categorii în cadrul LOGISTICS AWARDS POLAND PLEBISCITE, concurs organizat de prestigioasa revistă Logistics Manager. Acestea sunt cele trei categorii:

Categoria care reunește soluții poziționate ca inovatoare și bazate pe cele mai noi tehnologii, precum AI, AR, VR, blockchain

Categoria companiilor care oferă servicii de fulfillment, curierat și servicii pentru logistică, precum și soluții tehnologice utilizate în logistica din e-commerce

Categoria care reunește furnizorii de soluții telematice și TMS pentru transport și logistică

Fiind una dintre cele mai importante publicații dedicate problemelor de supply-chain din Polonia, revista Logistics Manager oferă prin acest concurs o voce comunității de logistică, permițând membrilor săi să evalueze întregul spectru al pieței.

Ești un membru valoros al Comunității Postis și avem nevoie de sprijinul tău pentru a susține nominalizările noastre. Te rugăm să acorzi două minute și să votezi Platforma Postis în cele trei categorii la care am fost nominalizați, și câteva în plus pentru a completa chestionarul opțional, care ne aduce puncte bonus. Procesul este destul de simplu:

  1. Apasă pe fiecare dintre categoriile de mai sus, votează pentru Postis și introdu datele tale în formular.
  2. Vei primi un mesaj de confirmare a votului la adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. Odată ce ai apăsat pe primul link și validezi adresa, votul tău va fi luat în calcul.
  3. Chestionarul opțional va fi disponibil de îndată ce ai trimis votul tău, pentru fiecare dintre cele trei categorii.

Încă ceva: chestionarele sunt în poloneză, așa că, dacă te afli în afara Poloniei, poți utiliza instrumentele de traducere automată disponibile în Google Chrome, care ne fac viața mai ușoară.

Îți mulțumim foarte mult că ești alături de noi în #PostisCommunity și că ne ajuți să fim mai buni și mai puternici, în fiecare zi.

#WeGrowTogether