De 
Radu Țoncu

De la lansarea sa în 2017, Platforma Postis a adus împreună comercianți, transportatori, furnizori de IT și clienți finali. Platforma a integrat sistemele IT tradiționale ale partenerilor noștri, a conectat baze de date disparate și utilizează inteligența artificială, astfel încât procesele de logistică și livrare, experiențele clienților, managementul și controlul au devenit mai bune și mai eficiente.

De-a lungul timpului, contribuția noastră a fost recunoscută la nivel local și internațional de publicații specializate și asociații din domeniu. Recent, Postis a fost nominalizat de două inițiative importante care identifică importanța și potențialul tehnologiilor digitale și al științei datelor pentru transformarea afacerilor.

"100+ AI Startups Report” publicat de Techcelerator cartografiază peisajul AI din România și identifică acele companii care folosesc datele și tehnologiile machine-learning pentru a evolua diferite domenii precum finanțe și asigurări, retail și e-commerce, marketing și publicitate, mobilitate și logistică, sănătate și multe altele. Pentru a descărca raportul complet și pentru a afla despre cine și cum îți poate ajuta afacerea să se dezvolte în mod accelerat, accesează site-ul web al Techcelerator.


“Supply Chain Management Startups Handbook” editat de SCM Startups oferă peste 200 de profiluri detaliate de companii startup din 27 de țări europene, care contribuie la crearea sistemelor de supply-chain ale viitorului. Pentru a afla care sunt companiile LogTech importante și modul în care platformele digitale remodelează sectoarele de retail, logistică și transport, descarcă raportul complet de pe site-ul SCM Startups.
Prin știința datelor, analiza bazată pe inteligență artificială și deciziile de afaceri bazate pe date, Postis a deschis calea către o modalitate îmbunătățită, scalabilă și durabilă de a vinde și livra bunuri.

Oferite ca serviciu, tehnologiile pentru automatizarea și optimizarea proceselor cu ajutorul inteligenței artificiale au devenit disponibile pentru oricine, companii mari sau mici deopotrivă. În prezent, peste 175 de retaileri, jucători din e-commerce și companii de logistică își îmbunătățesc operațiunile de distribuție și livrare cu ajutorul Platformei Postis.

Dacă a venit timpul ca și compania ta să beneficieze de tehnologiile noastre avansate pentru logistică și livrare, dă-ne un mesaj și te vom ajuta.